Katten

Bij ons lopen ook nog 6 katten in huis. We hebben 10 jaar Heilige Birmanen gefokt. Ons laatste nest was in 2010. Ondertussen is alles gesteriliseerd en gecastreerd.

 

Deze rooie is  ook een Main Coon. Hij heet Pooh. Wat ze zeggen over Rooien en Valen zijn donderstralen gaat helemaal op voor Pooh. Altijd in voor een geintje. Zijn grootste hobby is op de aanrecht springen en daar alles op te eten wat er te eten valt. Maakt niet uit wat het is, als het maar te eten is.
Dit is O’Malley. Ook Malley of Malle  is een Main Coon. Hij is de vader van Katara. Nadat hij genoeg nakomelingen heeft gekregen is hij uit de fok gehaald en mag hier van zijn pensioen genieten.
 

Dit is onze Katara. Katara is een Main Coon een zwart smoke torti. Zij is een dame met een pittig karakter maar wordt wel liever.

Delilah is een redpoint heilige birmaan en heeft hier 3 nestjes gehad.  
Dit is Missy Almina. Missy hebben we in co-ouderschap met Marga in Amsterdam. Daar is Missy gevonden. Echter door plaatsgebrek in het Amsterdamse asiel zou ze tijdelijk bij ons komen. Dat tijdelijk is voorgoed geworden.
Missy is de grootste vriendin van Delilah.
Dit is Moppie. Moppie is gevonden op straat met 5 kittens. Ze is in het asiel terecht
gekomen met haar kroost, doodziek. Toen ze beter waren zijn ze bij ons in huis gekomen om
op te groeien. Het kroost is uitgevlogen en Moppie is hier gebleven.