2014 – Kaylee

Week 0
Op 16 oktober is Kaylee bevallen van haar 2e nest. Het nest bestaat uit 2 teefjes en 6 reutjes.
Ze had het niet makkelijk met de bevalling. De 1e pup werd om half 5 geboren en de laatste kwam om 10.15 uur. Alles is gelukkig goed gegaan. De geboortegewichten waren vanaf 338 gram tot 438 gram

Week 1
De Puppen van Kaylee en Monthy gaan alweer hun 2e week in.
De gewichten lopen van 688 gram tot 814 gram. Kaylee is weer een perfecte moeder. Ze gaat nu wel steeds meer de werpkist uit en wil ook weer mee naar buiten als ik de grote ronde ga lopen.

Week 2
2 Weken oud zijn de pups alweer. Ze groeien als kool en van alle pups zijn de oogjes open. Ik heb ze van de week voor het eerst zien “spelen’ het ging gepaard met een hoop gegrom. Was erg leuk om te horen.

Week 3
De 4e week gaan we alweer in en er is zoveel gebeurd in 1 week tijd.
Zo zijn van alle pups hun oogjes echt open, merken we dat ze op geluidjes gaan reageren, eten ze 2 maaltijden van vers vlees per dag en zijn ze uit de werpkist.  We hebben een gedeelte van de huiskamer afgezet en daar mogen ze nu in lopen. Als ze weer wat groter zijn krijgen ze meer ruimte. Kaylee gaat er steeds minder bij want de tandjes komen door en dat voelt niet lekker aan de tepels.

Week 4
4 Weken oud alweer en ze zijn zo leuk. Ze zijn voor het eerst mee naar buiten geweest in de doggyride en hebben hun eerste ritje in de tram gemaakt. De ren is groter gemaakt en dat vinden ze wel wat. In de ren hangt nu ook een schommel van Ikea. Leuk dat ze het vinden. Hiermee ontwikkelen ze hun evenwichtsgevoel.

Week 5
Afgelopen week hebben de pups een drukke week gehad. Zo zijn ze in een fotostudio geweest bij Infoleo, dus voor het eerst in de auto. Gegild dat ze hebben en toen we er waren vielen ze in slaap. Dat was wel mooi want dan konden we ze allemaal op de foto zetten.
Donderdag zijn we met het achttal naar geitenboerderij Het Geertje geweest, dus weer in de auto. Nu waren ze wat eerder stil. Op de terugweg zijn we gestopt bij de Noord Aa. Zo konden de pups wennen aan gras en zand. De gewichten zitten nu ongeveer rond de 3 kilo.

Week6
Het was een drukke week voor de puppen. Heel veel puppybezoek, knuffelen met mijn collega`s van het gemeentemuseum, mee in de tram, wachten op het station waar de treinen af en aan rijden. Donderdagavond naar Intratuin om kennis te laten maken met kerstmuziek en een bekijks wat we hadden.

Week 7 en 8
In week 7 zijn de pups ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Die heeft alle puppen gezond verklaard. Ook de chipper van Raad van Beheer is geweest om alle pups van een chip te voorzien en DNA af te nemen om te kijken of Kaylee en Monthy wel de ouders zijn.

Op 7 december hebben we een puppy-instuif gehouden in de kantine van KC Zoetermeer. Iedereen heeft toen te horen gekregen welke pup er naar wie toe zou gaan.
Ondertussen zijn alle pups uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. Voor Kaylee en ons is een drukke maar gezellige tijd weer achter de rug. Een tijd waarin er liters koffie en thee door heen zijn gegaan en niet te vergeten heel veel poepzakjes en keukenrollen.
Alle Coldplay-pups het ga jullie goed. We hopen dat jullie op mogen groeien in alle gezondheid en liefde. We hopen jullie nog eens tegen te komen.

Teefje donkerroze aka True Love Van ‘t Dekkershof  aka Shunka, woont bij Evert en Ingrid
Teefje lichtroze aka Paradise Van ‘t Dekkershof aka Ruby, woont bij Madeleine en Erik
Reutje donkergrijs aka Warnin Sign Van ‘t Dekkershof aka Kaylo, woont bij Vera, Richard, Marijn, Sven en Mijke
Reutje paars aka All Your Friends Van ‘t Dekkershof aka Tabby , woont bij Menno en Marijke
Reutje bruin aka Don’t Panic Van ‘t Dekkershof aka Achielle, woont bij Hellen, Alain en Alexia
Reutje blauw aka Sky Full of Stars Van ‘t Dekkershof aka Whiskey, woont bij Astrid, Jaap en Erik
Reutje lichtgrijs aka Speed Of Sound Van ‘t Dekkershof aka Charlie, woont bij Fokkelien, Leo, Yvonne en Suzanne
Reutje zwart aka Call It Magic Van ‘t Dekkershof aka Robbie, woont bij Jacqueline, Elgar en Caitlynn

Fotoshoot
Met  5 weken zijn we bij Leo Krens geweest van fotostudio InfoLeo
Met hulp is het gelukt om alle 8 de pups op de foto te krijgen. Kijk en geniet.