2016 – Kaylee

Week 0
Op woensdag 16 november 2016 is Kaylee door middel van een keizersnee verlost van 4 pups. Het zijn 2 reutjes en 2 teefjes. Doordat 1 van de reutjes 524 gram woog (normaal tussen de 350-450gram) kon deze niet door het bekken van Kaylee. Gelukkig hebben alle puppen het gered. Met dank aan Dierenkliniek Parkweg  Dr Bernard, Dr Saar en paraveterinairs Laura en Diana.

Week 1
De pups zijn een week oud en ze zijn over de kilo of er net tegen aan. Je hoeft niet te vragen of Kaylee genoeg melk heeft. Kaylee is ook weer aardig aan het bij komen van de keizersnee.

Week 2
14 Dagen en oh wat groeien ze hard. Heel langzaam zag je de oogjes open gaan. Ook vind ik het geweldig als ze naar elkaar gaan “grommen”. Kaylee gaat nu ook weer mee op de wandelingen en laat de pups steeds vaker en langer achter.

Week 3
De pups zijn nu 3 weken jong. Deze week hebben we ook 2 filmpjes.

Hier dan het tweede filmpje

 

Week 4
Het gaat nu hard, ze zijn alweer 4 weken. Ze gaan alle 4 de wereld ontdekken ieder op zijn eigen tempo. Zo ontdekken en spelen ze in de tuin, gaan ze mee in de doggyride naar buiten als de rest van de honden uitgelaten worden. Eten ze al lekker hun brokjes na eerst gewend te zijn aan vleespap en later geweekte brokjes. Onderling wordt er al aardig “gevochten” en leren ze hoe hard ze elkaar kunnen bijten.

Week 5
Deze week zijn de pups het strand wezen verkennen en ook mochten ze even langs bij de dierenarts.

Week 6
De stamboomnamen zijn bekend:
Het roze bandje heeft de stamboomnaam On The Run Van`t Dekkershof roepnaam Keetje
het paarse bandje heeft stamboomnaam Don’t Leave Me Now Van`t Dekkershof roepnaam Saar
Het blauwe bandje heeft de stamboomnaam Louder Than Words Van `t Dekkershof roepnaam Loekie
Het grijze bandje heeft de stamboomnaam The Heroes Return Van ‘t Dekkershof roepnaam Nizar