2017 – Smudge

Week 0
Op 10 maart is Smudge (Eusanit Most Wanted) bevallen van 7 pups. De vader is Aspen (Caltansis Takes 2 2 Tango). Het zijn 5 reutjes en 2 teefjes.  Dit nest heeft als thema Het Wilde Westen.

Week 1
Helaas is op donderdag 16 maart één reutje overleden.
We hebben nu nog 4 reutjes en 2 teefjes.

Week 2
Ze zijn alweer twee weken. Ze groeien als kool, ondertussen gaan de oogjes langzaam open, gaan ze de werpkist meer onderzoeken en beginnen met een beetje waggelen door
de werpkist heen. Ze zijn ook voor de eerste keer ontwormt.

Week 4
4 Weken en zo brutaal, speels en ondeugend. Is gewoon een feest als je ze ziet spelen met elkaar.
Voor het eerst mee geweest in de doggyride toen ik de honden uit ging laten, voor het eerst in de tuin. Alles voor het eerst doen.

Week 5
Wat gaat het hard. Alweer 5 weken en wat zijn ze leuk. Ondertussen zijn ze al heel vaak buiten geweest in het park, hebben ze een fotoshoot gehad en vooral heel veel bezoek gehad. Dan wat er nog in de planning staat, zoals een knuffelochtend voor mijn collega’s en de chipper van de Raad van Beheer komt ze chippen. Dan krijgen ze allemaal hun stamboomnaam.

Week 6
Het is een drukke week geweest voor de puppen. De knuffelochtend op mijn werk, met zijn allen voor het eerst in de tram, veel buiten spelen en de chipper die geweest is natuurlijk. Tel daarbij al het bezoek en kan je wel nagaan dat ze heel veel indrukken te verwerken hadden.
Ze hebben nu allemaal een stamboomnaam:
Lichtblauw: Dutch Henry v.`t Dekkershof
Zwart: Pistol Pete v.`t Dekkershof
Rood: Sundance Kid v.`t Dekkershof
Grijs: Kid Curry v.`t Dekkershof
Geel: Calamity Jane v.`t Dekkershof
Oranje: Cattle Kate v.`t Dekkershof

Week 7
Zaterdag 29 april heeft iedereen te horen gekregen welke  pup er bij wie komt wonen. Dit is wederom gebeurt in de kantine van KC Zoetermeer.
Aan de hand van de foto’s die Leo van Infoleo  heeft genomen kreeg iedereen een foto van de pup met het kleur bandje van de pup.
Het blauwe bandje “Dutch Henry v.`t Dekkershof”  gaat verder door het leven als Butch bij Brenda en Robin met hun 2 zonen.
Het zwarte bandje “Pistol Pete v.`t Dekkershof” gaat bij Sabrina en Johan en hun 2 zonen door het leven als Jake.
Het grijze bandje “Kid Curry v.`t Dekkershof” gaat bij Daisy en Stef wonen en krijgt de naam Bo.
Het rode bandje  “Sundance Kid v.`t Dekkershof” blijft van ons maar Hans is gastouder van Muppet en Muppet gaat dus bij Hans wonen.
Teefje met het gele bandje “Calamity Jane v.`t Dekkershof” gaat bij Jacomine, Bert en hun zoon en dochter wonen. Zij heeft de naam Luna  gekregen.
Het oranje bandje “Cattle Kate v.`t Dekkershof” mag haar leven slijten bij André en Laura  en hun 2 doxhters. Zij heeft de naam Nicky  gekregen.