In Memoriam

Ter nagedachtenis van al onze overleden dieren.
Uit ons leven maar niet uit ons hart en herinneringen.

GILLY | DUC


Gilly

Gilly’s officiële naam is Alliance de la Vie Banty’s Gillican. Door Gilly heeft het Tollervirus echt bij ons toegeslagen. Gilly werd geboren op 17 september 2005 in de kennel van Annemiek Nuijten-Vink (Alliance de La Vie).

Wij waren gastgezin van Gilly en nadat ze 3 nestjes heeft gehad is ze sinds 2010 officieel van ons, maar gevoelsmatig was ze al vanaf het begin van ons.
Gilly was een hele leuke, lieve en vrije Toller, die gek was op het halen van balletjes en stokken.

Dat laatste heeft haar bijna het leven gekost toen ze met haar bek open in een stok liep. Ze is toen met spoed geopereerd in de dierenkliniek van de Universiteit van Utrecht en heeft daar 3 dagen gelegen. Op een haar na had de stok haar strottenhoofd gemist. Gelukkig, want anders was dat haar dood geweest.

Wij hebben heel lang plezier en liefde van Gilly mogen krijgen. Op 25 oktober 2017 hebben we Gilly op 12-jarige leeftijd in moeten laten slapen.
Rust zacht, Lieverd. Je wordt enorm gemist.

Duc
Alliance de la Vie Premier’s Duc is de officiële naam van Duc. Duc is geboren op 24 april 2004. Duc is op 10-jarige leeftijd overleden. Op 1 oktober 2014 hebben we afscheid van hem moeten nemen.

Duc was echt een lieverd, gek op kinderen. Hij was door herplaatsing bij ons komen wonen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad.

Toen we nog Heilige Birmanen fokten, was Duc altijd de klos. Hij lag tussen de kittens en die klommen over hem heen en gingen lekker warm in zijn oksels liggen.

Op de foto hieronder lag hij bij ons laatste nest Heilige Birmanen. Maar ook de volwassen katten konden steevast op een poetsbeurt van Duc rekenen.